Trainingen

Naast onze teamcoachingstrajecten hebben wij een aantal trainingen ontwikkeld. Gericht op specifieke onderwerpen, voor het hele team of juist alleen voor de teamleiders of HR-professionals, stellen wij zorgvuldig een training samen waarmee je team verder komt.

Laat ons weten welk onderwerp je aanspreekt en waar behoefte aan is, dan gaan wij met ons team van gespecialiseerde coaches de perfect passende training samenstellen. Want soms past een training beter dan een traject.

Overzicht trainingen

Het Teamcoach Bureau Overleg

Coachend Leidinggeven

Misschien heb jij wel eens het gevoel gehad echt aan je team te moeten ’trekken’, of heb je meerdere malen feedback gegeven en komt er geen verbetering en groei. Hoe kan je nu het optimale uit deze ‘lastige’ medewerkers halen? Hoe kan je op een coachende manier jouw team verder helpen? Leer het in de training ‘Coachend Leidinggeven’.
Het Teamcoach Bureau ons team

Teamdag (Heidag)

Een teamdag is een speciale bijeenkomst waarin teamleden samenwerken aan teambuilding en cohesie. Tijdens deze dag worden activiteiten, workshops en discussies georganiseerd om onderling begrip te vergroten, communicatie te versterken en vertrouwen op te bouwen.
DISC training voor teams

Praktische coachingsvaardigheden @ work

HR-professionals zien steeds vaker dat het creëren van een coachingscultuur binnen de organisatie essentieel is voor onder andere verandermanagement en het behouden van (met name) jong personeel. In deze training leer je de vaardigheden om hier effectief mee aan de slag te gaan.
Training persoonlijk leiderschap voor leidinggevenden

Communicatiestijlen en vaardigheden

Hoe komt het toch dat sommige mensen in het team zo makkelijk met elkaar communiceren en met anderen zulke ongemakkelijke gesprekken ontstaan? Hoe komt het dat sommige gesprekken vaak leiden tot conflictsituaties? Via de interactieve sessies en praktische oefeningen in deze training leren jullie met het team hoe ze effectiever kunnen communiceren met diverse persoonlijkheden en in uiteenlopende situaties. Onze training geeft jullie inzicht in ieders handelen en hoe je omgaat met de communicatiestijlen binnen en buiten het team.
Waarde van DISC training

DISC-training

DISC is een gevalideerde analyse die inzicht geeft in de gedrags- en communicatiestijlen in het team. Met een DISC analyse verbeter je de samenwerking en maak je optimaal gebruik van de diversiteit voor meer teamresultaten.
Het Teamcoach Bureau overleg aan tafel en een spel spelen

Deep Democracy

De Training Deep Democracy focust op het faciliteren van inclusieve groepsbesluitvorming. De training leert deelnemers praktische technieken en gespreksvaardigheden om diverse meningen in het team boven tafel te krijgen en conflicten constructief aan te pakken. We creëren een veilige ruimte en een effectieve facilitatie voor gedragen beslissingen.
Het Teamcoach Bureau verbinding

Persoonlijk leiderschap

Voor medewerkers die zichzelf in de weg zitten door een gebrek aan zelfvertrouwen, passie en focus in het werk. De training Persoonlijk Leiderschap is ontworpen om medewerkers te helpen hun talent en potentieel te ontdekken en te benutten.
Het Teamcoach Bureau

Feedback 2.0

NEWS FLASH! Feedback is vaak helemaal geen ‘cadeautje’. Veel mensen kunnen namelijk geen constructieve feedback geven. Tijdens deze training leren medewerkers hoe ze feedback op een positieve en tactvolle manier kunnen communiceren.
DISC training voor teams

Talentprogramma

Dit programma biedt een stimulerende omgeving waarin talent wordt gekoesterd, carrièregroei wordt bevorderd en deelnemers worden voorbereid op toekomstige sleutelposities binnen de organisatie.
Het Teamcoach Bureau lachende vrouw

Begeleide intervisie

Benut optimaal het menselijk kapitaal van je team of afdeling. Een begeleide Intervisie is een inspirerende tool waarmee je werkt aan inzichten, oplossingen en ontwikkelingen.

Maatwerkprogramma

Ben je geïnspireerd geraakt? En zoek je een training die specifiek op maat gemaakt is voor jouw team of medewerkers? Plan een adviesgesprek met ons in waarbij we samen onderzoeken waar jullie behoefte aan hebben. Wij zorgen dan voor een passende training op maat.