Begeleide intervisie

Het Teamcoach Bureau lachende vrouw

Begeleide intervisie is een slimme manier om zowel aan de professionaliteit en kwaliteit van jezelf als de organisatie te werken. Je bespreekt diverse onderwerpen zoals ethisch handelen, professionele dilemma’s, beroepshouding, enzovoorts.

Inhoud

Door onze Begeleide Intervisie leer je hoe je op een georganiseerde manier gesprekken met collega's kunt voeren waarbij je informatie en adviezen uitwisselt en problemen bespreekt. Er wordt niet alleen besproken hoe je een begeleide intervisie organiseert, maar ook hoe je aan je eigen vraagstukken kunt werken.

Past het bij je?

Begeleide intervisie is geschikt voor teams en afdelingen die op zoek zijn naar effectieve manieren om ervaringen en uitdagingen te delen in een vertrouwelijke omgeving. Zowel medewerkers als leidinggevenden hebben baat bij intervisie.

Resultaat

Het resultaat van Begeleide Intervisie is een verbetering van het professionele leervermogen van jouw team. Het stelt je in staat om actuele uitdagingen binnen het team of de afdeling direct aan te pakken. Ervaren teamcoaches begeleiden je om inzichten en oplossingen te verkrijgen door te profiteren van elkaars perspectieven en expertise.

Highlights

• Ervaringen en uitdagingen delen binnen een vertrouwelijke setting.
• Actuele uitdagingen binnen het team of de afdeling direct tackelen.
• Begeleiding van ervaren facilitators.
• Met jullie eigen team of juist een mix van verschillende teams kennis delen.

Schrijf je vandaag nog in voor Begeleide intervisie

Zin om te starten? En zoek je een Begeleide Intervisie die specifiek op maat gemaakt is voor jouw team of medewerkers? Plan een adviesgesprek met ons in waarbij we samen onderzoeken waar de behoefte ligt. Wij zorgen dan voor een passende training op maat.

Naam