Praktische coachingsvaardigheden @ work

DISC training voor teams

De training richt zich op het verbeteren van luistervaardigheden, het stellen van doelgerichte vragen, het bieden van constructieve feedback en het bevorderen van zelfreflectie.  Kortom: je leert hoe je een intern coachingstraject begeleidt en past de verschillende technieken met vertrouwen toe.

Inhoud

Je gaat aan de slag met de basistechnieken en leert over de grondbeginselen van het coachen, zoals het creëren van vertrouwen en gelijkwaardigheid, communicatieprocessen, zelfreflectie, confronterende gesprekstechnieken en feedback. Omdat het resultaat van een coachingstraject vooral bij de medewerker ligt, zul je tijdens deze training vooral leren hoe je deze in beweging kunt brengen.

Past het bij je?

Professionals die serieus aan de slag willen met coaching voor verandermanagement en personeelsbehoud doen er goed aan om deze training te volgen. Al zijn er natuurlijk veel meer scenario's denkbaar. Als het begeleiden van mensen een onderdeel is van je werk is deze training in ieder geval een must.

Resultaat

Na afloop ben je in staat om het beste uit mensen te halen door ze efficiënt te begeleiden. Na afloop zijn deelnemers in staat om met vertrouwen en impact coaching toe te passen, wat leidt tot persoonlijke groei en betere prestaties op de werkvloer.

Highlights

• Je kunt verschillende coaching- en gesprekstechnieken effectief inzetten.
• Je kunt je gesprekspartner op een coachende wijze stimuleren, uitdagen en inspireren.
• Je kunt onderscheid maken en switchen tussen helpen vanuit ervaring en helpen als coach.
• Je vergroot het zelfsturend-, lerend- en oplossend vermogen van je collega.

Schrijf je vandaag nog in voor Praktische coachingsvaardigheden @ work

Wil jij leren hoe je mensen professioneel kunt coachen? En zoek je een training Praktische Coachingsvaardigheden die specifiek op maat gemaakt is voor jouw team of medewerkers? Plan vandaag nog een gesprek met ons in waarbij we samen kijken wat voor jullie praktisch is. Wij zorgen voor een voorstel op maat.

Naam