Feedback 2.0

Het Teamcoach Bureau

Deze training richt zich op het bevorderen van open communicatie, het versterken van relaties en het verbeteren van prestaties binnen teams en organisaties. 

Inhoud

Het is een kunst: iemand op een constructieve manier feedback geven. Maar ook het ontvangen van feedback kan lastig zijn. In deze training leer je om feedbackpunten om te buigen naar (positieve) leermomenten. Het oefenen hiermee is de basis van deze training en alles wat je hebt geleerd kun je direct in de praktijk toepassen.

Past het bij je?

Willen jullie meer van elkaar leren en elkaar helpen in de ontwikkeling? Leren om te gaan met feedback geven en ontvangen binnen het team? De onderlinge dynamiek verbeteren met een feedback cultuur in het team? Dan is deze training geschikt voor jouw team.

Resultaat

Na afloop zijn deelnemers in staat om feedback als een waardevol hulpmiddel te gebruiken voor continue groei en ontwikkeling.

Highlights

• Inzicht in de meest gemaakte fouten bij feedback.
• Feedback geven volgens getoetste theorie.
• Starten met een feedback cultuur in het team waar men van elkaar kan leren.
• Directe koppeling naar de praktijk en actuele feedback boven tafel halen.

Schrijf je vandaag nog in voor Feedback 2.0

Laat je team op een praktische en laagdrempelige manier de feedback vaardigheden verbeteren. Bel ons voor een vrijblijvend advies, dan doen wij een voorstel die bij jullie team past.

Naam