Teamdag (Heidag)

Het Teamcoach Bureau ons team

Naast het leerzame aspect is het ook gewoon leuk om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Een teamdag is gezellig en brengt mensen in verbinding met elkaar. Een win-win situatie dus: je leert om als team effectiever te zijn op manier die aanspreekt. Een modus die je hopelijk mee zult nemen in de dagelijkse praktijk.

Inhoud

We kijken hoe we jouw team kunnen leren om effectief samen te werken. Dat begint met het kijken waar de behoefte ligt waar vervolgens een passend plan voor gemaakt wordt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat we ons meer moeten richten op het optimaliseren van werkwijzen, het onderlinge vertrouwen moeten vergroten en/of leren beter te communiceren. Ook bepalen we (opnieuw) waar de prioriteiten van het team liggen en bepalen we een gezamenlijke visie. Dit doen we op een laagdrempelige manier die bij jullie past.

Past het bij je?

Een teamdag is een goed idee voor (nieuwe) teams die willen leren om beter samen te werken. Dat kan slaan op pijlers als bijvoorbeeld communicatie, plezier, verbinding, vertrouwen, verantwoordelijkheid en cultuur. Eigenlijk zou een teamdag verplicht moeten zijn!

Resultaat

Aan het eind van deze dag heb je een visie en doelstellingen klaarliggen die elk teamlid snapt en steunt. Je snapt wat jouw bijdrage aan het geheel is en hoe je samen gebruik kunt maken van elkaars kwaliteiten. Conflicten kunnen worden voorkomen en als ze zich toch voordoen, is het duidelijk hoe deze beheerst kunnen worden. Er is vertrouwen dat er een veilige sfeer binnen het team gemaakt is of kan worden.

Highlights

• Het team evalueert de samenwerking gericht op onderlinge relaties, lopende projecten of output van het team.
• Nieuwe of aanvullende afspraken maken over de samenwerking waar iedereen het mee eens is.
• Prioriteiten stellen voor de komende periode en doelgerichte acties en taakverdeling bedenken op basis van de talenten in het team.
• Creatieve boost geven aan de lopende projecten.
• Een leuke en actieve dag waarbij het teamgevoel verder is versterkt.

Schrijf je vandaag nog in voor Teamdag (Heidag)

Zin om op een praktische manier aan de slag te gaan? En zoek je een teamdag die past bij jullie behoeften? Plan een vrijblijvend advies met ons in. Wij bedenken graag een leuke teamdag op maat.

Naam