Over ons

Bij het Teamcoach Bureau zien we ontwikkeling en groei als onze passie. Zelf zijn we ook voortdurend op zoek naar de nieuwste wetenschappelijke inzichten, we spreken regelmatig kennisleiders in ons netwerk en leren iedere dag. De methodieken die wij inzetten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bewezen.

Ons team

Alle teamcoaches van Het Teamcoach Bureau zijn internationaal gecertificeerd en lid van een gerenommeerde beroepsvereniging (NOBCO/EMCC of ICF). Deze onafhankelijke beroepsverenigingen staan voor kwaliteit, ethisch handelen en veiligheid.

Profielfoto Sander vdH LOOR

Sander van der Horst

Teamcoach & Trainer

“Als teamcoach ben ik open minded, doelgericht en motiverend en ik werk met enthousiasme en confrontatie. Jullie willen meer uit jezelf halen en wij gaan samen ontdekken hoe jullie dat kunnen doen!”

Profielfoto Nicole LOOR

Nicole Koot

Teamcoach & Trainer

“Ik ben van mening dat je vanuit verbinding met de klant alles kunt zeggen, vandaar dat men mij kent als iemand die naast empathisch ook confronterend kan zijn en scherpe feedback kan geven zonder mensen te veroordelen.”

Profielfoto Joline

Joline Wortelboer

Teamcoach & Trainer

“Fris, praktisch, energiek en no-nonsense. Niet alleen nieuwe inzichten, maar ook vooral DOEN.”

Profielfoto Sander vdK

Sander van der Kloet

Trainer

“Het is mijn passie om mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen en zo hun werkplezier te vergroten. Dat komt zowel de mens in de organisatie als de organisatie zelf ten goede.”

Profielfoto Charlotte LOOR

Charlotte van den Wall Bake

Teamcoach & Trainer

“In mij vind je een partner die op een warme en stevige manier met jullie aan de slag gaat. Samen krijgen we beweging in het team.”

Waarden van Het Teamcoach Bureau

Plezier

Naast diepgaande reflectie moet er ook gelachen kunnen worden

Lef

Alles mogen benoemen en iedereen uitdagen

Oprechtheid

Je durft jezelf kwetsbaar op te stellen en staat open voor de ander

Disruptie

We bevorderen het creatief proces en zoeken nieuwe inzichten

Doelgericht

Het teamdoel staat altijd centraal

Klaar om aan de slag te gaan?