Talentprogramma

DISC training voor teams

Wij ontwerpen een traineeship voor young professionals en een talentprogramma voor ervaren medewerkers die naadloos aansluit op de organisatie.

Inhoud

Ons talentprogramma is een unieke kans voor individuen om hun potentieel maximaal te benutten. Via op maat gemaakte trainingen, mentorships en uitdagende projecten worden de deelnemers uitgedaagd om hun vaardigheden en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen.

Past het bij je?

Ons talentprogramma is ontworpen voor medewerkers - zowel starters als senioren - die streven naar persoonlijke en professionele groei. Het is ideaal voor mensen die hun vaardigheden en (leiderschaps)kwaliteiten willen ontwikkelen. Dit programma biedt een stimulerende omgeving waar talent wordt gekoesterd en waar carrièregroei wordt gestimuleerd. Het is geschikt voor iedereen die zich wil voorbereiden op toekomstige sleutelposities binnen de organisatie.

Resultaat

Deelnemers ontwikkelen uitgebreide communicatieve vaardigheden waarmee ze effectief kunnen communiceren met collega's, stakeholders en klanten. Bovendien leren ze samenwerken, belangen behartigen en hun standpunten duidelijk overbrengen. Het programma stelt deelnemers ook in staat om verschillende leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen die passen bij hun team en de verschillende situaties waarmee ze te maken krijgen. Daarnaast leren ze om te gaan met conflictsituaties, waarbij ze verschillende vormen van weerstand kunnen overwinnen en mensen proactief samen kunnen laten werken.

Highlights

• Communicatie-expert: Een breed scala aan communicatieve vaardigheden om met iedereen te kunnen communiceren.
• Strategie: Samenwerken, belangen behartigen en je punt overbrengen naar collega’s, stake holders en klanten.
• Leiderschap: Ontwikkelen van verschillende leiderschapsvaardigheden passend bij het team(lid) in verschillende situaties.
• Conflictsituaties: Omgaan met verschillende vormen van weerstand en mensen aan tafel krijgen om weer pro-actief samen aan de slag te gaan.

Schrijf je vandaag nog in voor Talentprogramma

Ben je benieuwd hoe een talentprogramma of traineeship eruit zou zien bij jullie in de organisatie? Wij helpen jullie graag verder vanuit onze expertise. Neem contact op zodat wij je een vrijblijvend voorstel kunnen doen.

Naam