Leidinggeven Coachend

Het Teamcoach Bureau Overleg

De training ‘Coachend Leidinggeven’ is ontworpen om (team)leiders en managers te ondersteunen bij het ontwikkelen van optimale betrokkenheid en verantwoordelijkheid binnen hun teams. Deze training biedt waardevolle inzichten en vaardigheden om effectiever leiding te geven en doeltreffende coachingsgesprekken te voeren.

Inhoud

Tijdens deze training leer je effectieve coachingsvaardigheden en methodieken die je direct kunt toepassen in je leiderschapsrol. Je krijgt inzicht in de beste manieren om je teamleden te motiveren en verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun werk. De training behandelt ook de principes van coachend leidinggeven en helpt je de juiste leiderschapsstijl voor elke situatie te bepalen. Met praktische oefeningen en begeleiding van ervaren trainers zul je snel de opgedane kennis kunnen toepassen in de praktijk.

Past het bij je?

Deze training is geschikt voor (team)leiders en managers die streven naar het ontwikkelen van een betrokken en gemotiveerd team. Als je op zoek bent naar manieren om je teamleden te helpen groeien, intrinsiek te motiveren en de juiste leiderschapsstijlen toe te passen, is 'Coachend Leidinggeven' de juiste keuze voor jou.

Resultaat

Na het volgen van deze training zul je in staat zijn medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling en intrinsieke motivatie. Je zult naadloos kunnen schakelen tussen diverse leiderschapsstijlen om aan de behoeften van iedere medewerker te voldoen. Hierdoor vergroot je de effectiviteit en groei van je teamleden, omdat je precies weet wanneer je moet leiden, mentor zijn, coachen of delegeren. Het resultaat is een gemotiveerd en verantwoordelijk team.

Highlights

• Je kunt 3 evidence based coachmethodieken toepassen om medewerkers te helpen ontwikkelen en intrinsiek te motiveren.
• Je kunt naadloos gebruik maken van, en switchen tussen, de best passende leiderschapsstijlen voor iedere medewerker.
• Jij verhoogt de effectiviteit en vergroot de groei van je medewerkers, doordat je precies weet wanneer je moet leiden, mentoren, coachen of delegeren.
• Je kunt je team weer motiveren en eigenaarschap laten nemen over hun werk.

Schrijf je vandaag nog in voor Leidinggeven Coachend

Ben je geïnspireerd geraakt? En zoek je een training Coachend Leidinggeven die specifiek op maat gemaakt is voor jouw team of medewerkers? Plan een adviesgesprek met ons in waarbij we samen onderzoeken waar jullie behoefte aan hebben. Wij zorgen dan voor een passende training op maat.

Naam