Hoe waterdicht is jullie teamschip? Roeien jullie tegen de stroom in of deinen jullie mee op de golven? Werken de bemanningsleden goed samen of is er muiterij? Ontdek nu hoe jullie ervoor staan. En wat de beste koers is om als team jullie doel wél te behalen.

Het schip

De Gratis Team Ontwikkel Scan loodst je door 15 stellingen heen. Deze kun je zelf, door je teamleider of met het hele team laten scoren. De uitslag geeft aan waarin jullie schip dreigt te zinken en waarin jullie voeten droog blijven. Met tips en een oefening kunnen jullie alvast zelf aan de slag.

De bemanning

De Teamrollen Navigatie Test geeft een goed beeld van alle teamleden en hun rol in de bemanning van jullie schip. Wat zijn jullie krachten en valkuilen? En hoe werken jullie het beste samen?

Klik op de knop om je interesse in deze Teamrollen Navigatie Test alvast aan te geven door het achterlaten van je emailadres. Dan nemen wij vrijblijvend contact met je op zodra de test klaar is. We zijn er druk mee bezig! We gebruiken het emailadres nergens anders voor.